Το Neropistolo, ένα νέο αρτοποιείο-boulangerie στην οδό Βουλής, ξεχωρίζει για τα ψωμιά αργής ωρίμανσης, τσιαπάτα και φοκάτσιες που χρησιμοποιούνται ως βάση για νόστιμα σάντουιτς. Προσφέρει δημιουργικά σάντουιτς όπως φοκάτσια ολικής άλεσης με γαλοπούλα, Caesar’s και μίσο, και τσιαπάτα με χοιρινό απάκι, μαρούλι και ντομάτα (ALT). Στις προθήκες βρίσκονται κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας gianduja, αλμυρά και γλυκά roll με ζύμη κρουασάν. Ξεχωρίζουν τα αλμυρά με τσορίθο Δράμας και γραβιέρα Ίου, και φέτα με μέλι και μαραθόσπορο. Επίσης, προσφέρει μπριός με σοκολάτα, ganache λευκής σοκολάτας και κρέμα φουντουκιού, και σου γεμιστό με πραλίνα και καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος.






